Перейти к содержимому

Большая распродажа до последнего товара! Спеши!

Долгожданная новинка - Нюдовая палетка теней. Доступно уже сейчас

Инновационная сыворотка для ускорения роста ресниц. Успейте купить свою

Вспомогательные жидкости для наращивания ресниц. -40% на zidiaofficial.com

PRObeauty Stories: @katharine.mua_

У цьому розділі нашого блогу ви зможете ознайомитись з історією успіху наших дівчат. Хочемо, щоб ці статті вас надихали, мотивували до роботи, розвитку та нехай кожна з вас займається улюбленою справою.

Ваш шлях в бьюті-індустрії

Всім привітики!
Мене звати Мороз Катерина, 19 років, але через мої нікнейми у тік-ток та інстаграм мене називають Катаріною. Моя помилка, але це імʼя вже прижилося, тому, я не проти)
Я родом з Київщини, наразі проживаю у м. Коломия, Івано-Франківської області.

Натхнення, як і загалом бажання бути візажистом/гримером, у мене не було ніколи. При цьому творчість завжди була у моєму житті. З дитинства я відвідувала багато творчих секцій та кружків. У школі часто займала призові місця за творчість, у молодших класах навіть потрапила до книги «Київщина – все найкраще дітям».
За рік до вирішального етапу (2019) я ненавиділа косметику і вважала, що витрачати на неї гроші – це просто безкорисно та пусті витрати. Восени 2020 року почали зʼявлятися POV-и у тікток. Багато хто знімав якісь сценарні відео і додавав у них щось своє.

Для когось – це був одяг, для інших – локації, а мені захотілося додавати у відео макіяжі, бо тоді це також почало розкручуватися та набирати оберти. На початку свого шляху я не мала абсолютно нічого, тільки одну стареньку палетку на 9 сатинових відтінків, туш, олівець для брів та бажання створювати щось цікаве. З принципів не хотіла проходити курси, бо люблю добиватися усього сама, а тоді я ще й не здогадувалася, чим для мене стане ця справа.
Взимку 2021 року почала вести свій тікток, де активно знімала велику кількість відео з макіяжами, але якість бажала кращого, тому переглядів і «популярності», звичайно ж, не було. Навесні того ж року приймала участь у макіяжних коркурсах, які проводили у тікток, і, на моє власне диво, займала перші місця.

Тоді я зрозуміла, що мені це безперечно подобається. Подобається вдосконалювати навички, відтворювати цікаві образи з власних фантазій та створювати яскраву красу, про яку тоді тільки-но починали говорити. Влітку того ж року я так само продовжувала приймати участь у різних конкурсах та марафонах, але на цей раз вже в інстаграмі. Бралася за кожен. Не був важливий виграш так, як участь і можливість створити щось нове. З кожною перемогою покращувалися мої навички, поповнювався косметичний арсенал і в один момент я зрозуміла, що хочу йти пліч о пліч за цією спеціальністю у майбутньому.

З того моменту пройшло три роки, а моя жага до створення росла і росла. На початку навчання здавалося нудним та незрозумілим, але з часом я зрозуміла багато аспектів та нахилів, які йдуть від цієї професії і із задоволенням продовжую вивчати. Конкурси та марафони стали частиною мого життя, я вигравала конкурсах при Академії, продовжувала паралельно приймати участь у інста та-марафонах, мене почали помічати бренди косметики, лінз, прикрас.

Я мала і продовжую мати співпраці та цікаві колаборації з блогерами. Потім зрозуміла, що хочу не тільки гарно робити, а й гарно доносити до людей мою творчість. Не вагаючись придбала та успішно пройшла курс PROBeauty video від Бугрієнко Руслани, за підтримку та можливість якої я вдячна до цих пір❤️ Наразі мені часто пишуть з проханням відзняти свій курс по графіці, цікавим макіяжам та загалом: «звідки ж я беру своє натхнення?», але це буде трішки згодом)

Топ три ваших особистих лайфхака у роботі

1. Головний лайфхак поділяється на одну частину з трьох:
1. Уяви
2. Фіксуй
3. Роби
Всі ці етапи допомагають у створенні макіяжів та образів загалом. Без натхнення, замальовки та уявлення якою повинна бути робота – мало коли виходить те, що заплановано.

2. При графічному макіяжу, будь то стрілка або масштабний малюнок на пів/все обличчя у роботі з лайнерами – наносити базу у вигляді олівця або тіней і тільки потім додавати лайнери. Так у роботі будуть присутні тіні та контраст + все не буде жахливо тріскатися.

3. У створенні реквізиту не боятися використовувати нові техніки, головне вивчати їх концепт та візуал за допомогою пінтересту/інста-лайфхаків і т.д.. Це може дуже сильно допомогти у створенні певного образу та його баченні загалом.

Порада для тих, хто хоче спробувати себе у цій сфері

Для тих – хто хоче, але боїться. Для тих – хто хоче, але не може. Для тих – хто робить і не бачить результату: у вас все вийде. У кожного на шляху трапляється вибір, йти далі чи закінчити тут і зараз, на цьому ж місці. Я не хочу і не буду стверджувати, що подібна специфіка дана тільки творчим людям, але якщо ж вас взагалі не цікавить нічого крім макіяжу – це не дасть вам поштовху та розвитку. Завжди потрібно розвиватися, вдосконалювати свої навички, проходити курси, приймати участь у конкурсах навіть з мізерною можливість виграшу. Без жахи та прагнення до чогось більшого, до Вашої особистої мети – нічого не буде.

Все залежить тільки від вас, і цього не треба боятися. Може бути складно, можуть бути вигоряння та ненависть до свого діла, але це вже справа відношення до візажу. На свою справу та розвиток потрібно дивитися не тільки з точки зору засудження, недосвідченості та страху перед поразкою, а й з позитивної сторони – нові можливості, знайомства, новітні відкриття, покращення навичок та розвиток. Це і допоможе вам бути більш впевненішими у собі не боячись сказати «так» своїй души.

Як познайомились з нашим брендом

З брендом я познайомилася через мою коліжанку Maniacmakeup. Тоді я тільки слідкувала та мріяла так знімати, а з часом почала помічати бренд у інших знайомих. Я дуже щаслива, що маю в своєму оточенні таких талановитих, творчих та відкритих людей, які допомагають мені своєю лишень присутністю на моєму шляху ❤️

Дякуємо, що приділили увагу й прочли одну з історій успіху наших дівчат!

Ми дуже цінуємо вашу увагу до наших талановитих візажистів та завжди раді вашому фідбеку!
Тож, цього разу, хочемо розіграти Zidia Box у подаруночок серед активних дівчат 🎁

Потрібно усього:
⮕ залишити коментар ↓↓↓ до PRObeauty Story талановитої @katharine.mua_
⮕ лайкнути пост-анонс з гівом на офіційній інстаграм сторінці ⮕@zidia_official та залишити у коментарі ➕ якщо виконали умови вище

* результати будуть у сторіс 03.10

ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

PROBEAUTY STORIES: @TUTUSHKA_MAKEUP
PROBEAUTY STORIES: @TUTUSHKA_MAKEUP
PROBEAUTY STORIES: @YANITTAVASILEVSKAYA
PROBEAUTY STORIES: @YANITTAVASILEVSKAYA
PRObeauty Stories: @maniacmakeup
PRObeauty Stories: @maniacmakeup

44 мысли о «PRObeauty Stories: @katharine.mua_

t4s-avatar
Юлія Ольховська

який цікавий підхід до творчості! креативно та неперевершенно! унікально! це інші вібраціі та кайф для очей

05-10-2024 06:40
t4s-avatar
Інна

Фантастичні макіяжі 😍 картини на обличчі неперевершені🥰😍

03-10-2024 03:58
t4s-avatar
Lenko

Цікава стаття! Просто картини на обличчях! Фантастично!

03-10-2024 02:07
t4s-avatar
Евеліна

Ніколи не думала, що спілкуватимуся з такою талановитою людиною🥹
Спілкуюся з Катею вже більше двох років і з кожним разом все більше й більше надихаюсь її роботами😍❤️
Катя не тільки чудовий майстер, а ще й дуже добра людина🥹
Бажаю їй ще більше натхнення та неймовірних робіт🫶🏻

01-10-2024 08:43
t4s-avatar
Olena Maron

Дуже гарні роботи😍👏

01-10-2024 02:34

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *