saltar al contenido

Gran oferta ¡hasta el último artículo! ¡Apresúrate!

El nuevo producto tan esperado: Paleta de sombras de ojos Nude. Disponible ahora

Innovador sérum para acelerar el crecimiento de las pestañas. Consigue tu

a tiempo

Líquidos para extensiones de pestañas con un descuento del -40% en zidiaofficial.com

PRObeauty Stories: @maniacmakeup

У цьому розділі нашого блогу ви зможете ознайомитись з історією успіху наших дівчат. Хочемо, щоб ці статті вас надихали, мотивували до роботи, розвитку та нехай кожна з вас займається улюбленою справою.

Ваш шлях в бьюті-індустрії

Всім привіт! Мене звати Олена, але більшості я відома за своїм ніком в Інстаграм Maniacmakeup. Я з міста козацької слави - Запоріжжя.
У б'юті сфері, як майстер, я не так давно, а ось цікавитися макіяжем і доглядом почала ще з юнацтва. Потім створила блог, і в 2019 пішла навчатися на візажиста. І здавалося б всі двері відченено.. Але через 2 місяці після отримання диплому майстра - пандемія. Все закривається, салон, де я орендувала місце, також. Але я не здавалася. І багато часу присвячувала марафонам, онлайн навчанню, саморозвитку і приймала клієнтів вдома. Паралельно я робила мейкап туторіали і мене стали помічати бренди. Але потім почалося повномасштабне вторгнення, і я тоді приймаю болюче рішення для себе...
Хоча я не пішла з професії, але більше не працюю з клієнтами, присвятивши свій час блогерству і створюванню контенту. І вважаю, що роблю це успішно, тому як часто бачу повідомлення; "О, я твоє око впізнаю з тисячі!" :)

Топ три ваших особистих лайфхака у роботі

1. Для нанесення тональної основи для сухої, нормальної шкіри - використовую пензлі, для жирної, проблемної - вологий спонжик.

2. Контур для червоної помади завжди має бути ідеальний, але якщо щось пішло не так - використай консилер і чистий пензель.

3. Теж саме і з рівними стрілками - робимо направляючі консилером, а далі малюємо підводкою.

Порада для тих, хто хоче спробувати себе у цій сфері

Постійно працювати і не опускати руки, навіть коли здається, що нічого не виходить. І постійно навчатися! Це важливо, переймати досвід і знання у інших візажистів.

Як познайомились з нашим брендом

Бренд ZIDIA я два роки тому побачила в сторіс у зіркового візажиста Слави Чайки, і така: "Вау, це українській бренд? Треба затестити". І після цього ми з брендом більше не розлучалися.

Дякуємо, що приділили увагу й прочли одну з історій успіху наших дівчат! Нам буде дуже приємно, якщо ви залишите коментар під цією статтею або можливо поділитесь своїми цікавими моментами із особистого карʼєрного росту!

AÚN MÁS INTERESANTE

10 pensamientos sobre "PRObeauty Stories: @maniacmakeup

t4s-avatar
Аліна

Я Оленочку знаю особисто. Дуже талановита і працьовита. А крім того хороша, душевна людина, красива і ніжна дівчина. Захоплююсь нею неймовірно! І невимовно рада, що про неї тепер можуть дізнатися ще більше людей! Дякую, Zidia!❤️

02-10-2023 17:26
t4s-avatar
Вікторія

Дуже люблю такі історії , але з них можна взяти дуже крутий приклад . Вкотре переконуюсь , що потрібно постійно розвиватися

28-09-2023 01:29
t4s-avatar
YANA ZHURAVEL

Захоплююча історія 😍яка мотивує .

27-09-2023 05:48
t4s-avatar
Ліза

Давно слідкую за Оленою і захоплююся її постійним самовдосконаленням, професійним розвитком і постійно зростаючим рівнем майстерності 👏

26-09-2023 03:29
t4s-avatar
Вероніка

Дякую за таку цікаву історію про свій професійний шлях та знайомство з брендом Zidia🥰 Я свої курси візажиста закінчила ще у 2021 році і саме з того часу працюю тільки з цим брендом, тому що якість продукту- це найважливіше, що може бути у нашій професії, а якість бренду Zidia дуже вражає, дякую вам за це❤️

25-09-2023 16:23

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *