Перейти до вмісту

Великий розпродаж до останнього товару! Поспішай!

Довгоочікувана новинка - Нюдова палетка тіней. Доступна вже зараз

Інноваційна сироватка для пришвидшення зростання вій. Встигніть придбати свою

Допоміжні рідини для нарощених вій зі знижкою -40% на zidiaofficial.com

PRObeauty Stories: @maniacmakeup

У цьому розділі нашого блогу ви зможете ознайомитись з історією успіху наших дівчат. Хочемо, щоб ці статті вас надихали, мотивували до роботи, розвитку та нехай кожна з вас займається улюбленою справою.

Ваш шлях в бьюті-індустрії

Всім привіт! Мене звати Олена, але більшості я відома за своїм ніком в Інстаграм Maniacmakeup. Я з міста козацької слави - Запоріжжя.
У б'юті сфері, як майстер, я не так давно, а ось цікавитися макіяжем і доглядом почала ще з юнацтва. Потім створила блог, і в 2019 пішла навчатися на візажиста. І здавалося б всі двері відченено.. Але через 2 місяці після отримання диплому майстра - пандемія. Все закривається, салон, де я орендувала місце, також. Але я не здавалася. І багато часу присвячувала марафонам, онлайн навчанню, саморозвитку і приймала клієнтів вдома. Паралельно я робила мейкап туторіали і мене стали помічати бренди. Але потім почалося повномасштабне вторгнення, і я тоді приймаю болюче рішення для себе...
Хоча я не пішла з професії, але більше не працюю з клієнтами, присвятивши свій час блогерству і створюванню контенту. І вважаю, що роблю це успішно, тому як часто бачу повідомлення; "О, я твоє око впізнаю з тисячі!" :)

Топ три ваших особистих лайфхака у роботі

1. Для нанесення тональної основи для сухої, нормальної шкіри - використовую пензлі, для жирної, проблемної - вологий спонжик.

2. Контур для червоної помади завжди має бути ідеальний, але якщо щось пішло не так - використай консилер і чистий пензель.

3. Теж саме і з рівними стрілками - робимо направляючі консилером, а далі малюємо підводкою.

Порада для тих, хто хоче спробувати себе у цій сфері

Постійно працювати і не опускати руки, навіть коли здається, що нічого не виходить. І постійно навчатися! Це важливо, переймати досвід і знання у інших візажистів.

Як познайомились з нашим брендом

Бренд ZIDIA я два роки тому побачила в сторіс у зіркового візажиста Слави Чайки, і така: "Вау, це українській бренд? Треба затестити". І після цього ми з брендом більше не розлучалися.

Дякуємо, що приділили увагу й прочли одну з історій успіху наших дівчат! Нам буде дуже приємно, якщо ви залишите коментар під цією статтею або можливо поділитесь своїми цікавими моментами із особистого карʼєрного росту!

ЩЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

PROBEAUTY STORIES: @TUTUSHKA_MAKEUP
PROBEAUTY STORIES: @TUTUSHKA_MAKEUP
PROBEAUTY STORIES: @YANITTAVASILEVSKAYA
PROBEAUTY STORIES: @YANITTAVASILEVSKAYA

10 думок про “PRObeauty Stories: @maniacmakeup

t4s-avatar
Аліна

Я Оленочку знаю особисто. Дуже талановита і працьовита. А крім того хороша, душевна людина, красива і ніжна дівчина. Захоплююсь нею неймовірно! І невимовно рада, що про неї тепер можуть дізнатися ще більше людей! Дякую, Zidia!❤️

02-10-2023 17:26
t4s-avatar
Вікторія

Дуже люблю такі історії , але з них можна взяти дуже крутий приклад . Вкотре переконуюсь , що потрібно постійно розвиватися

28-09-2023 01:29
t4s-avatar
YANA ZHURAVEL

Захоплююча історія 😍яка мотивує .

27-09-2023 05:48
t4s-avatar
Ліза

Давно слідкую за Оленою і захоплююся її постійним самовдосконаленням, професійним розвитком і постійно зростаючим рівнем майстерності 👏

26-09-2023 03:29
t4s-avatar
Вероніка

Дякую за таку цікаву історію про свій професійний шлях та знайомство з брендом Zidia🥰 Я свої курси візажиста закінчила ще у 2021 році і саме з того часу працюю тільки з цим брендом, тому що якість продукту- це найважливіше, що може бути у нашій професії, а якість бренду Zidia дуже вражає, дякую вам за це❤️

25-09-2023 16:23

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *